Stop Fumatul

E mai cool să nu fumezi :)

Fumatul și Legea karmei

Te-ai gândit vreodată că există și alte variante care să te ajute să renunți la fumat? Dacă ai încercat metoda medicală sau metoda psihologică și tot mai pufăi câte o țigară, cum ar fi dacă ai încerca și metoda karmei? (dacă te preocupă și partea aceasta legată de spiritualitate)

Metoda karmei.

Conform legii karmei „primești ceea ce oferi”, în acest caz dacă ajuți pe cineva să renunțe la fumat, atunci și tu vei putea renunța la țigări fără să știi „cum?”. Dacă ți se pare o idee interesantă, o poți găsi mult mai dezvoltată de cei care susțin acest Sistem în România și au dovedit că funcționează, în urma rezultatelor celor care l-au pus în aplicare.

Ideea este că începând de la acest obicei, ajutând pe cineva să rezolve o problemă asemănătoare cu a ta, poți ajunge să faci lucruri și mai mărețe pentru tine. Pe lângă faptul că tu îți rezolvi o problemă, o rezolvi și pe a altuia (sau a altora) astfel încât „problemele” vor fi văzute ca o bună ocazie de a face un bine. Vei vedea că de la schimbarea unui singur aspect, ca fumatul, poți ajunge să schimbi o grămadă de alte aspecte ale vieții tale.

Deci, planul este simplu. Îți faci o idee despre cum funcționează acest sistem și apoi găsești o persoană care ar vrea să se lase de fumat, dar nu face tot ce este necesar pentru a duce asta până la capăt. Tu îl întrebi ce are nevoie pentru ca tu să îl ajuți să ajungă la rezultatul dorit și apoi îi oferi resursele necesare. Fie că este vorba de susținere financiară sau de susținere psihologică, este necesar ca tu să fii conștient de asta și să îți asumi acest fapt. Important de reținut este ca tu să nu aștepți „recompensa” a doua zi, ea va veni în momentul în care este cel mai potrivit pentru tine, iar satisfacția va fi pe măsură.

Chiar dacă ești sceptic în legătură cu acest sistem, măcar citește ca să îți poți face o idee dacă merită încercat.

Pentru cei care cred în legea karmei, dacă săpăm mai în profunzime și găsim că, dacă fumăm și acest lucru afectează persoane în jurul nostru, atunci noi ce primim? De reflectat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la SopFumatul.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: