Stop Fumatul

E mai cool să nu fumezi :)

Testimoniale

Lasă și tu un testimonial»

Poveste de succes

Bună ziua,

Tocmai am descoperit această campanie împotriva fumatului şi mă gândeam că mi-ar fi fost cu mult mai uşor să mă las dacă ştiam de voi acum câţiva ani. Oricum, e incredibil că există atâta încurajare şi suport pentru cei care se luptă cu această dependenţă.
Vă scriu pentru că vroiam să împărtăşesc cu voi şi cu cei care încă mai găsesc confort într-o ţigară, două texte inspirate din vremurile de grea încercare pentru mine, dar care au trecut cu bine. Sunt fericită că m-am eliberat de lanţul acela imaterial de fum şi că tot ce a rămas în urma lui sunt câteva pagini memorabile.

Mai multe detalii în articolele:

Cafea fără nicotină

Apologia fumatului

Cu drag,

Raluca M.

 

 

7 noiembrie 2018

Acum 9 ani m am inscris pe forum, acum 7 ani m-am lasat de fumat

Acum 9 ani m-am inscris pe forum, unde am intalnit oameni frumosi… […] Super discutii, care m au ajutat. Acum 7 ani m-am lasat de fumat, cea mai buna decizie. La multi ani!

R.P.
20 septembrie 2018

Poate ajută ca exemplu

Am două săptămâni de când m-am lăsat de fumat și nici nu-mi vine să cred cât de ușor este. Îmi pare rău că am așteptat atâția ani ca să aflu acest lucru. Probabil că până acum nu mi-am dorit cu adevărat să mă las. Trebuie să recunosc, mai există momente de „rătăcire”, la ieșirile cu prietenii, dar trec repede.

Silva
5 octombrie 2009

Eram un fumător convins și patimaș

Îmi dau seama, eu care eram un fumător convins și pătimaș, care în ultimii 15 ani am fumat încontinuu fără să încerc măcar o dată să mă las, pot să spun acum că efortul de a te lăsa de fumat e mult mai mic decât îl estimezi inițial. Practic nu e așa de greu să te lași de fumat, SERIOS. Oricum oamenii sunt diferiți și poate că altora le este mai greu, dar cu siguranță efortul MERITĂ.

Recomand tuturor fumătorilor să se lase de fumat BRUSC, FĂRĂ ÎNLOCUITORI, FĂRĂ MEDICAȚIE, DOAR PRIN VOINȚĂ.

E mai simplu decât vă închipuiți.

razv09
21 septembrie 2009

Am două luni și jumătate!

Bună, m-am reîntors și în toată perioadă asta nu am mai fumat, deci am 2 luni și jumătate. Pentru mine voi ați fost ajutorul cel mai mare deoarece mi-ați spus la ce să mă aștept.

Sunteți un mare ajutor pentru cei care încercă să se lase de fumat.

marrakesh
18 septembrie 2009

Senzatia ca am pierdut pe cineva…

Să știi că același sentiment l-am avut și eu când am stins ultima țigară. Am avut pe moment senzația că am pierdut pe cineva…În clipa aia mi-am privit soțul și i-am spus: „te iubesc mult”, iar el mi-a răspuns la fel, mi-am sunat mama și i-am spus că mi-e dor de ea, iar ea mi-a spus că mă iubește.

Mi-am sunat fratele și i-am spus că abia aștept să-l văd, iar el mi-a spus: „ok pitico și mie mi-e dor de tine”. Atunci am realizat că nu am pierdut pe nimeni și nimic. 

Dimpotrivă!!!!!!!! Am numai de câștigat.

Nosmoke
15 august 2009

…intr-o sambata am zis de maine nu mai fumez si asa a fost.

M-am lăsat de fumat!!!!

Povestea e simplă; eram în anul întâi de facultate, majoritatea fumau, eu nu. Am încercat una și am ajuns să fumez și 2 pachete pe zi. Prin anul 3 îmi era rău și am renunțat la cafea, dar la țigări nu.

Au trecut aproape 9 ani și într-o sâmbătă am zis de mâine nu mai fumez și așa a fost. A fost ușor, pentru că am încercat în primele 3-4 zile să nu stau pe lângă fumători (soțul meu nu fumează). După care stăteam intenționat cu aceștia, pentru a îmi testa tăria. Nu am mai pus țigară în gură. Totul este mai frumos și mai ușor.

Iar mirosul… Nu vă mai otrăviți, nu este greu, nu trebuie decât un pic de ambiție…

Ana-Maria
9 august 2009

Merită tot efortul!!!

Citiți forumul, pe mine și acum mă ajută!! Veți găsi fel și fel de povești și vă veți da seama că indiferent de cât de greu pare să fie, MERITĂ TOT EFORTUL!!!

Arina
4 iunie 2009