Stop Fumatul

E mai cool să nu fumezi :)

O aplicație pentru a te lăsa de fumat

Te-ai decis să nu mai fumezi și doar TU știi adevăratele motive pentru care vrei ca fumatul să nu mai facă parte din viața ta, chiar dacă este vorba despre țigările normale sau cele electronice.

Ce plan funcționează în cazul tău? Zici „GATA!” și de mâine știi că nu vei mai fuma niciodată?  Sau ai nevoie de „ceva” sau de „cineva” care să te susțină și să te ajute să nu cazi pradă nici măcar unei singure țigări, fie că este vorba de o carte, un ajutor medical specializat sau un grup de susținere reciprocă? Toate aceste „ajutoare” se aplică în funcție de dorința și voința fiecărei persoane. Și pentru că știu destul de puține persoane care au reușit să renunțe la fumat exact din ziua în care s-au decis, m-am gândit să îți propun un „ajutor” ce este la îndemâna oricui, zi de zi. Poate unii dintre voi ați apelat la această metodă și știți ce oferă, iar alții poate sunteți curioși să încercați și un altfel de ajutor decât cele specificate mai sus.

Este vorba despre Aplicația Smoke free, quit smoking now and stop for good și o poți descărca pe telefonul tău.

Această aplicație este primul studiu științific rulat în întregime prin intermediul unei aplicații. Acest lucru este însă voluntar și poți descărca aplicația fără să iei parte la experiment.

Îți oferă peste 20 de tehnici diferite care te vor ajuta  devii şi  rămâi nefumător.

Vezi câţi bani ai economisit, câte ţigări nu ai fumat, de cât timp n-ai mai fumat, cât timp de viață ai recâștigat, și cum ți s-a îmbunătățit sănătatea.

Noteazăţi poftele şi obţine ponturi pentru a le combate.

Acestea sunt doar o parte din informațiile care îți vor fi de folos pentru a pune în aplicare această metodă de a renunța la fumat și cel mai bine este să le descoperi singur.

Dacă tu crezi că această aplicație nu îți oferă tot ceea ce tu ai nevoie pentru a renunța la țigări, poți încerca și alte aplicații gratuite care să corespundă nevoii tale personale. Azi trăim într-o lume în care informația gratuită este peste tot. Acum depinde doar de tine dacă o accesezi sau nu.