Stop Fumatul

E mai cool să nu fumezi :)

Incendiul de la Notre Dame: 7 mucuri de țigară găsite în cenușă

Un raport al poliției redactat în urma investigațiilor la locul incendiului de la Catedrala pariziană Notre Dame afirmă faptul că s-au găsit în cenușă șapte mucuri de țigară, ceea ce înseamnă că muncitorii care restaurau clădirea nu au respectat legea anti-fumat și nici normele de lucru.

Compania Europa Echafaudage, care se ocupa de schelele necesare lucrărilor, a confirmat concluzia poliției: într-adevăr, unii dintre muncitorii săi au recunoscut că fumau în timpul lucrului, pe schelele montate în vederea restaurării Catedralei. Potrivit boingboing.net, care citează o sursă Reuters, compania s-a apărat însă de potențialele acuzații, excluzând posibilitatea ca incendiul să fi izbucnit din această cauză, și susținând că este imposibil ca o țigară să fi putut aprinde lemnul de stejar masiv al grinzilor Catedralei.

Într-un interviu acordat săptămânalului francez „Le Canard Enchaine”, Mark Eskenazi, purtătorul de cuvânt al grupului Le Bras Frères, din care face parte Europa Echafaudage, a afirmat că „dacă țigaretele au supraviețuit infernului, nu știu din ce material au fost făcute”.

Știrea originală:

Notre Dame scaffolding workers were smoking on the job before fire, firm says

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la SopFumatul.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: