Stop Fumatul

E mai cool să nu fumezi :)

Articole pentru prietenii, rudele si cunostintele celor care vor sa renunte la fumat

Cei care incearca sa renunte la fumat au intotdeauna nevoie de sprijinul celor din jur pentru a trece mai usor peste perioada de sevraj si pentru a-si pastra motivatia. Daca cineva cunoscut incearca sa se lase de fumat si doresti sa-l ajuti este bine sa cunosti si sa aplici cateva reguli simple, cea mai importanta dintre ele fiind aceea ca, daca nu poti ajuta efectiv, este mai bine macar sa incerci sa nu incurci.

Adesea persoanele cel mai bine intentionate gresesc cel mai mult in incercarea lor de a „ajuta” fumatorul care se lupta cu dependenta sa, in general coplesind persoana in cauza cu sfaturi, cicalind-o continuu, urmarindu-i fiecare miscare.

Pentru a nu face aceste greseli, in aceasta sectiune vei gasi articole despre cum poti ajuta efectiv o persoana care se lasa de fumat si, de asemenea, ce atitudini trebuie sa eviti atunci cand relationezi cu un „viitor nefumator aflat in perioada de transformare”.

Alte articole utile despre a ajuta pe cineva sa se lase de fumat:

[Editorial] O treime din cantitatea de deșeuri de pe plaje sunt mucurile de țigară!

În fiecare an, în toată lumea sunt fumate aproximativ 6.000 de miliarde de țigarete. Se estimează că 4500 de miliarde ...

Renuntarea la fumat si sprijinul apropiatilor

O persoana care doreste sa se lase de fumat trebuie ajutata de catre cei apropriati sa treaca peste dorinta, puternica ...

Articole pentru prietenii, rudele si cunostintele celor care vor sa renunte la fumat

Cei care incearca sa renunte la fumat au intotdeauna nevoie de sprijinul celor din jur pentru a trece mai usor ...