Stop Fumatul

E mai cool să nu fumezi :)

Articole pentru cei care nu vor sa renunte la fumat

Daca ai intrat pe acest site desi nu vrei sa te lasi de fumat, nu este nicio problema. STOPfumatul.ro are un nume „amenintator” si radical, dar nu ne-am propus sa te convingem sa nu mai fumezi, ci doar sa-i ajutam pe cei care au luat siguri aceasta decizie, dar si pe cei care sunt inca nehotarati. Decizia de a renunta la fumat este numai a ta si nimeni nu te va putea influenta niciodata sa te lasi de fumat.

De fumat te apuci exclusiv din pricina celorlalti si te lasi exclusiv datorita tie.

Este foarte posibil sa fi intrat pe acest site pentru ca faci parte dintre cei care nu vor inca sa renunte la fumat, desi ti-ai dori sa poti gasi macar un motiv care sa-ti para destul de puternic pentru ca macar sa poti incepe sa te gandesti ca ai putea sa renunti la fumat la un moment dat. Exista foarte multe motive pentru a decide sa te eliberezi de fumat, doar ca trebuie sa-l gasesti pe cel care conteaza pentru tine.

Sau ai putea fi dintre cei care cauta argumente si rationalizari care sa-i incurajeze sa fumeze in continuare. Din pacate (sau din fericire?) pentru tine, nu exista astfel de argumente – in orice caz, nu sunt argumente rationale si nici logice – sunt ori sofisme, ori pleaca de la premise false.

Daca ai intrat pe site ca sa ne injuri, e ok. Pentru ca, oricat de suparat ai fi pe realitate, ea ramane aceeasi si nu se schimba pentru ca asa ti-ai dori tu si restul fumatorilor din lume. Fumatul, oricat ne-am dori sa nu fie asa, este o forma de dependenta care ucide in timp. Tigara „sanatoasa” nu s-a inventat. Exista tigara electronica, dar, pe incercate, nu se compara cu fumatul unei tigari adevarate, fie ea chiar si un slim.

Articolele din aceasta sectiune se adreseaza celor care nu vor sa se lase (inca) de fumat. Aici poti gasi lista rationalizarilor si a falselor explicatii pe care si le ofera toti fumatorii pentru a-si justifica viciul si a-si nega dependenta. Tot aici, poti gasi articole despre modul in care poti proteja nefumatorii de fumul tigarilor tale, cum sa faci ca sa nu deranjezi pe cineva atunci cand fumezi, cum sa discuti cu nefumatorii care vor sa te convinga sa te lasi de fumat ca sa nu ajungeti la certuri si asa mai departe.

Alte articole utile despre a nu renunta la fumat:

De ce fumăm?

V-ați întrebat vreodată de ce fumăm? Cam care ar fi primele răspunsuri care vă vin în minte? Primele răspunsuri vor fi superficiale, ...

Cancerul pulmonar este genetic… sau nu

Periodic, presa anunta fumatorii ca cercetatorii unor institutii de prestigiu, cum ar fi National Cancer Institute (NCI) si National Human ...

Articole pentru cei care nu vor sa renunte la fumat

Daca ai intrat pe acest site desi nu vrei sa te lasi de fumat, nu este nicio problema. STOPfumatul.ro are ...