Stop Fumatul

E mai cool să nu fumezi :)

Remedii naturale de curățare a plămânilor pentru fumători

De ce detoxifierea plămânilor?

Dacă ești fumător și știi cât de nociv este pentru organismul tău fumatul este bine de știut că, curățarea plămânilor tăi este importantă și necesară pentru a mai diminua din efectul țigărilor. Curățarea plămânilor și protejându-i de fum este un pas vital în menținerea sănătăiîi lor pe termen lung. Toxine, de la ciuperci și bacterii pot distruge sănătatea plămânilor și chiar pot duce la boli mortale, cum ar fi boala pulmonară obstructivă cronică. Din fericire sunt mulți pași naturali pe care îi poți face pentru a-ți menține plămânii sănătoși ca să poți respira cu ușurință.

Cum să îți detoxifici plămânii în trei zile

Iată pașii pe care îi ai de urmat pentru curățarea plămânilor tăi:

  1. Cu două zile înainte de a începe cura de detoxifiere, renuntă la produsele lactate și la cele din carne. Corpul trebuie să fie pregătit să elimine toxinele înainte de a curăta plămânii.
  2. Cu o zi înainte de începerea detoxifierii, bea un ceai detoxifiant înainte de culcare, pentru a stimula digestia și eliminarea toxinelor, și aici poți opta pentru un ceai pe bază de plante. De ce este nevoie să urmezi acești pași? Deoarece plămânii trebuie să fie cât mai puțin solicitați pe parcursul acestor 3 zile, iar cu cât ai mai puține toxine în corp, cu atât este mai simplu pentru ei să se purifice.
  3. În prima zi când începi detoxifierea, bei pe stomacul gol un pahar cu apă caldă și un sfert de ceașcă de suc de lămâie. Apa călduță cu lămâie îți curată intestinul și stimulează metabolismul.
  4. După micul dejun, consumi 300 ml de suc de grapefruit. Dacă nu îți place gustul sau dacă urmezi o anumită medicație (grapefruitul în combinație cu anumite medicamente le sporește efectul și conduce la supradoză), îl poți înloci cu suc de ananas sau suc de afine. Aceste sucuri conțin antioxidanți naturali care ajută la curățarea sângelui și a sistemului respirator.
  5. Între micul dejun și prânz bei 300 ml de suc de morcovi proaspăt. Această băutură de morcovi ajută la alcalinizarea sângelui pe parcursul celor trei zile de detoxifiere.
  6. Între prânz și cină, trebuie să bei 400 ml de suc bogat în potasiu. Aici ai mai multe varainte pe care le poți folosi: kiwi, banane, pepene galben, caise, kaki sau fructul pasiunii. Potasiul acționează ca un tonic pentru corp și îl ajută să se curețe de impurități, inclusiv cele acumulate în plămâni.
  7. Înainte de a merge la culcare, trebuie să bei 400 ml de suc proaspăt de merișoare. Acestea sunt pline de vitamina C și luptă împotriva infecțiilor și bacteriilor din plămâni și nu numai.
  8. În afară de consumarea acestor sucuri, trebuie să faci și exerciții fizice ce te vor ajuta să elimini toxinele și prin transpirație. Poți face și o baie fierbinte la care să adaugi câteva picături de ulei de eucalipt, ce te vor ajuta să inspiri adânc aburul pentru a purifica în mod natural plămânii.

Cel mai sănătos mod de a-ți curăța plămânii este să renunți la fumat, dar până se va întâmpla acest lucru este bună și această soluție de moment, decât nimic.

Alte articole despre metode și tratamente pentru a te lăsa de fumat:

Cum să te lași de țigări?

Fumatul este o dependență, dar și un obicei, pentru că orice lucru repetat timp de 21 de zile va deveni ...

Fumatul și Legea karmei

Te-ai gândit vreodată că există și alte variante care să te ajute să renunți la fumat? Dacă ai încercat metoda ...

Suplimentarea cu anumite vitamine este necesară fumătorilor!

Fie că ești fumător sau ex-fumător, știi cum te afectează fumatul? Probabil că ai tot citit despre efectele fumatului la ...

Cum să rupi un obicei

Există ceva pe care pur și simplu îl iubești sau nu te poți opri să-l faci în fiecare zi? Poate ...

O aplicație pentru a te lăsa de fumat

Te-ai decis să nu mai fumezi și doar TU știi adevăratele motive pentru care vrei ca fumatul să nu mai facă parte ...

Tehnica psihologică ajută fumătorii să renunțe la țigări

Tu mai știi de ce sau cum te-ai apucat de fumat? Care este imaginea care îți apare acum în minte? ...

Renunțând la fumat vei deveni un nou TU, mai fericit și mai sănătos

Vrei să te lași de fumat și simți că ai nevoie de ceva mai mult decât informații și sfaturi? Ai ...

„Calea ușoară de a renunța la fumat!”

Te-ai gândit vreodată că atunci când te-ai apucat de fumat erai relaxat sau ai făcut-o într-un mod plăcut, liniștit? Iar ...

Remedii naturale de curățare a plămânilor pentru fumători

De ce detoxifierea plămânilor? Dacă ești fumător și știi cât de nociv este pentru organismul tău fumatul este bine de ...

Hipnoza pentru renunțarea la fumat

Renunțarea la fumat poate fi o adevărată provocare. Dar este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face ...